Digitális hirdetések átfogó kínálata egy helyen (x)

2024. május 9. – 10:56

Másolás

Vágólapra másolva

Növelje vállalkozása láthatóságát professzionális támogatással! A mai üzleti világban a jó láthatóság kulcsfontosságú, mind a vállalkozók vagy a mikrovállalkozások számára, amelyek csak most kezdik felemelkedésüket, mind pedig a nagy multiknak, függetlenül hagyományaiktól vagy hosszú távú piaci jelenlétüktől. Ebben segít a Tevekenysegeim platform.

Az ügyfelek új generációja nő fel a digitális világban, akik számára az online jelenlét és kommunikáció az első. Az ilyen felhasználóknak az internetes jelenlét a mindennapok valóságának szerves része. A „fizikai formában” való jelenlét viszont még mindig fontos az idősebb generációk számára. Az elérhetőség tehát döntő fontosságú, de alapvetően változott meg az elmúlt években. Általában legjobban azok a vállalatok láthatóak, amelyek többcsatornás megközelítést választanak.

Kép: Tevekenysegeim.hu
Kép: Tevekenysegeim.hu

Magyarországon nemrég jelent meg a Tevekenysegeim platform, egy olyan szakmai címjegyzék, amelyben az országban működő összes cég megtalálható és ötvözi az üzleti marketing régimódi és modern megközelítését. A Tevekenysegeim új kommunikációs csatornát nyit meg a felhasználók felé, legyen szó B2B (business-to-business) kapcsolatokról vagy közvetlen kommunikációról a végfelhasználókkal vagy ügyfelekkel. Olvasótáborának és pozicionálásának köszönhetően ez a weboldal a Google keresések élén tűnik fel, ami különösen kényelmes a gyengébb internetes lefedettséggel rendelkező vállalatok számára.

Gyakran előfordul, hogy a minőségi termékkel vagy egyedi szolgáltatással rendelkező vállalatok nagy erőfeszítéseik ellenére is küzdenek a potenciális felhasználókhoz vezető út megtalálásával. Ez általában azért történik, mert a vállalatok nem foglalkoznak a megfelelő piaci szegmenssel, a marketingbe történő elégtelen mértékű befektetés vagy a rosszul célzott reklám miatt.

A Tevekenysegeim kombinált reklámmal kínál megoldást erre a problémára.

A Tevekenysegeim weboldalon való megjelenés az egyik leghatékonyabb megoldás azoknak a vállalatoknak, amelyek nem rendelkeznek saját weboldallal, vagy jelenleg nem rendelkeznek forrásokkal egy ilyen befektetéshez. Minden hirdetés a weboldal mini változata, amely tartalmazza a vállalkozás leírását, referenciáit és elérhetőségeit.

Kép: Tevekenysegeim.hu
Kép: Tevekenysegeim.hu

Az érdeklődő vállalatok számára ez a prezentálási módszer megnyitja a hozzáférést a helyi és globális piacokhoz. Az interneten való láthatóság nélkül a vállalkozás elmulaszthatja a lehetőséget, hogy potenciális ügyfeleket vonzzon más városokból, régiókból vagy akár országokból.

A láthatóság növelésével a mikrovállalkozások növelhetik termékeik vagy szolgáltatásaik értékesítését. Az online jelenlét lehetővé teszi az ügyfelek számára, hogy könnyen megtalálják a keresett termékeket vagy szolgáltatásokat, és otthonuk kényelméből vásároljanak, nem is beszélve a márkaismertség építésének előnyeiről, a releváns tartalmak rendszeres közzétételével.

A tevekenysegeim.hu-t a Digital Web Studio Kft, sok más országban elismert, hasonló hirdetési módszerekkel rendelkező cég kezeli. Végül, de nem utolsósorban, ez a fajta reklám sokkal olcsóbb lehet, mint a hagyományos marketing módszerek, mint például a televízió, a rádiós reklám vagy a nyomtatott média.

Kép: Tevekenysegeim.hu
Kép: Tevekenysegeim.hu

A digitális hirdetés és a különböző online platformokon való jelenlét kulcsfontosságúvá vált a mai üzleti környezetben. Más szóval, akik nincsenek jelen az interneten, alig lesznek láthatóak a potenciális felhasználók vagy a jövőbeli partnerek számára.

Ez a cikk egy fizetett promóció megrendelője a Digital Web Studio Kft.

Kedvenceink
Kövess minket Facebookon is!