Újabb emberrablókat keresnek a XIV. kerületből elhurcolt összevert férfi ügyében

2020. október 6. – 12:56

frissítve

Másolás

Vágólapra másolva

Még 2020 nyarán jelent meg B. György társaival egy 44 éves férfi XIV. kerületi otthonánál, ahol a férfit megverték, majd egy autó hátsó ülésére tuszkolták, és egy műhelybe vitték, ahol – hogy ne tudjon elmenekülni – eltörték a lábát. Ezután vascsővel és baseballütővel többször is megütötték, ettől eltört a kulcscsontja, az arccsontja, és testén számos zúzódás is keletkezett.

A Police.hu azt írja: a gyanú szerint az emberrablók a férfit azzal fenyegették meg, hogy ha nem szerez 20 millió forintot, akkor elássák, és a családján is bosszút állnak. Végül nem tudtak tőle pénzt szerezni, de másnap a Gyömrői úti felüljárónál szabadon engedték. A feltételezett elkövetők közül három férfit júliusban el is fogtak a rendőrök, egy társuk pedig pár nappal később feladta magát a rendőrségen.

Forrás: Police.hu
Forrás: Police.hu

Később a nyomozók azonosítottak még két férfit, akik a nyomozás adatai szerint részt vettek a bűncselekményben: a 47 éves Vujkov Ákost ellen augusztus 13-án, a 40 éves Bereczki Zoltán Róbert ellen szeptember 23-án adtak ki elfogatóparancsot. A Budapesti Rendőr-főkapitányság Felderítő Főosztálya kéri, hogy bárki, aki a képeken látható személyek tartózkodási helyéről vagy az ügyről információval bír, tegyen bejelentést a 06-80-555-111-es Telefontanú zöldszámán, illetve a 112-es, díjmentes segélyhívó számon.

Kedvenceink
Partnereinktől
Kövess minket Facebookon is!